top of page
Speed Academy performance coach
TRAIN ALS EEN ECHTE ATLEET!
VA Logo transparant.png
WELKOM BIJ VOETBAL ATHLETES

Dit is de plek waar jonge voetballers én voetbalsters hun maximale potentieel kunnen bereiken op fysiek gebied door te werken aan hun algemene atletische ontwikkeling.

Bij Voetbal Athletes leer ik uw kind op een speelse, maar ook serieuze manier motorische vaardigheden aan die hun manier van bewegen zal verbeteren.

Door vaardigheden zoals coördinatie, mobiliteit, kracht en snelheid te trainen, zal de kans op grote blessures verkleind worden. Daarnaast zal uw kind meer controle krijgen over zijn of haar bewegingen en sneller, sterker en explosiever worden. 

Dit zal ook het vertrouwen in hun eigen kunnen vergroten!

10+ jaar

Ervaring als trainer

Persoonlijk

Echt persoonlijke aandacht voor uw kind

100%

Inzet om uw kind te helpen groeien

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat bewegen in meerdere richtingen en trainen op een atletische manier van groot belang is voor kinderen. Vooral wanneer zij een sport beoefenen waar zij dezelfde bewegingen telkens weer opnieuw uitvoeren. Atlethische training zorgt voor een betere krachtverdeling over het lichaam. 

Explosiviteit en snelheid voor kids bij de Speed Academy
Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?
Deze trainingen zijn voor jongens en meiden die voetballen en hun prestaties op veld willen verbeteren door efficiënter te bewegen.

Omdat de we focussen op algemene atletische vaardigheden, zijn deze trainingen geschikt te doen naast de trainingen van de club.

Doet uw kind niet aan voetbal, maar wilt u wel dat de motorische vaardigheden verbeterd worden? Dan kunt u uw kind alsnog aanmelden voor training bij Voetbal Athletes. Het trainen van de motorische vaardigheden heeft vele voordelen voor alle jongeren en elke spelsport.
Train als een atleet bij de Speed Academy van Body Reinforcement
Speed Academy start trainen
START MET TRAINEN

Voetbal Athletes biedt small group training, private- en semi private training aan.

Druk op meer info en lees meer over het aanbod.

Private
Athletic Training

1 op 1 Training

 

 

v.a. €40,-
Semi Private
Athletic Training

1 op 2 Training

 

v.a. €30,-
Small Group
Training

Stel je eigen groep samen

 

v.a. €15,-
TEAMS AND SPORTCLUBS
Bent u trainer of coach van een team of wilt u als club zijnde uw spelers atletische capaciteiten verder laten groeien?
Dan kunt u mij ook inhuren.


Klik voor meer informatie op de knop hieronder
Snelheid en Athletic Training voor kids bij de Speed Academy
OVER MIJ

Mijn naam is Rodney en ben sinds 2012 actief als trainer. Vroeger heb ik aan atletiek gedaan en gevoetbald wat ik beiden erg leuk vond maar mijn grootste passie was voetbal. En dat is het nog steeds. Daarnaast heb ik als trainer zijnde een passie voor beweging ontwikkeld.

 

Ik ben als trainer gestart met de reden om voetballers in Nederland fysiek sterker te kunnen maken. Maar toen ik mijn diploma’s voor personal training heb behaald was dat niet het eerste wat ik deed. Ik trainde vooral mensen die wilden trainen om spieren op te bouwen of af te vallen. Trainen van een voetballer/atleet vergt namelijk een heel andere aanpak. En ik vond dat ik daarvoor meer ervaring en kennis nodig had over het lichaam en over beweging.

 

De afgelopen jaren ben ik me gaan focussen op fysieke training voor atleten, sprint technieken en loop training voor atleten. En met de kennis die ik heb vergaard heb ik besloten Voetbal Athletes op te zetten. 

 

Mijn doel met Voetbal Athletes is om voetballers en voetbalsters fysiek completer te maken, zodat ze beter kunnen presteren op het veld qua snelheid, kracht en behendigheid. Maar nog belangrijker om de kans op blessures te verkleinen. Vooral nu in deze tijd is het naar mijn mening van groot belang, omdat kinderen en jongeren tegenwoordig minder buiten spelen of hebben gespeeld en hierdoor een bepaalde motorische ontwikkeling missen.

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen stuur me dan gerust een bericht via WhatsApp!

VA Logo transparant.png
TRAIN ALS EEN ECHTE ATLEET! 
bottom of page