top of page
loper
Zwart, Wit en Geel Bliksemschicht Energiedrank Logo (9).png
WAAR KIDS ECHTE ATLETEN WORDEN
START DIRECT
 SPEED ACADEMY

Welkom bij de Speed Academy van Body Reinforcement.

Dit is de plek waar jonge atleten hun maximale potentieel kunnen bereiken door te werken aan hun algemene atletische ontwikkeling.

Bij Speed Academy leer ik uw kind op een speelse, maar ook serieuze manier motorische vaardigheden aan die hun manier van bewegen zal verbeteren.

Door vaardigheden zoals coördinatie, mobiliteit, kracht en snelheid te trainen, zal de kans op grote blessures verkleind worden. Daarnaast zal uw kind meer controle krijgen over zijn of haar bewegingen en sneller, sterker en explosiever worden. 

Dit zal ook het vertrouwen in hun eigen kunnen vergroten!

10+ jaar

Ervaring als trainer

Persoonlijk

Echt persoonlijke aandacht voor uw kind

100%

Inzet om uw kind te helpen groeien

stretching

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen die vanaf jongs af aan 1 sport beoefenen, een grotere kans op blessures hebben later. Kinderen die verschillende sporten beoefenen die hebben een kleinere kans op blessures en een grotere kans op een prof carrière. 

Door de verschillende sporten bewegen de ‘multi sporters’ in alle mogelijke richtingen. En gebruiken zij hun spieren op meerdere manieren. 

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat bewegen in meerdere richtingen en trainen op een atletische manier van groot belang is voor kinderen. Vooral wanneer zij een sport beoefenen waar zij dezelfde bewegingen telkens weer opnieuw uitvoeren. Er is dan een betere krachtverdeling over het lichaam. 

Lees meer over de werkwijze van de Speed Academy
Voetbaltraining
Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?
Deze trainingen zijn voor jongeren die aan spelsporten doen zoals voetbal, basketbal, tennis, handbal, hockey, American football of rugby.

Omdat de we focussen op algemene atletische vaardigheden, zijn deze trainingen geschikt te doen naast elk van deze sporten.

Ook als uw kind niet aan een spelsport doet kan uw kind deelnemen aan de trainingen van Speed Academy. Het trainen van de motorische vaardigheden heeft vele voordelen.
Illustraties Speed Academy (6).png
START MET TRAINEN
General Athletic Training

Small Group Training voor maximaal 10 deelnemers. 

 

v.a. €15,-
Private
Athletic Training

1 op 1 Training

 

 

v.a. €40,-
Semi Private
Athletic Training

1 op 2 Training

 

v.a. €30,-
TEAMS AND SPORTCLUBS
Bent u trainer of coach van een team of wilt u als club zijnde uw spelers atletische capaciteiten verder laten groeien?
Dan kunt u mij ook inhuren.


Klik voor meer informatie op de knop hieronder
OVER MIJ
Mijn naam is Rodney en ben sinds 2012 actief als trainer.
Ik heb me in de afgelopen jaren als personal trainer gespecialiseerd in het correct bewegen voor sporters, zodat ze sneller en explosiever worden, maar vooral ook de kans op grote blessures te verkleinen. Het is van belang dat de juiste spieren en gewrichten op specifieke manier worden getraind of gemobiliseerd, zodat uw kind daar profijt van heeft. Nu en in de toekomst.
bottom of page