top of page
Personal Training

PERSONAL TRAINING

Personal training is een 60 minuten durende training onder persoonlijke begeleiding. Waarbij we gericht trainen naar de door jou beoogde doelen. 

CORE

Tijdens een sessie staat het trainen van de core centraal. Je core is het belangrijkste deel van je lichaam. Een sterke en vooral op de juiste manier gebruikte core heeft vele voordelen. Het voorkomt lage rugpijn, verbeterd je houding, helpt bij het doen van zware lifts en ondersteunt andere spiergroepen tijdens het trainen.

HOUDING EN TECHNIEK

Tijdens het bewegen let ik op of ik disbalans zie in de bewegingspatronen en dan gaan we door middel van oefeningen of stretches daar ook mee aan de slag, zodat we samen de bewegingen kunnen optimaliseren.

MEER DAN UURTJE TRAINEN

Mijn doel is mensen te leren voelen hoe hun lichaam werkt en beweegt, zodat ze het lichaam met intentie gebruiken. En dat ze het besef krijgen hoe belangrijk het is dat je je lichaam op de juiste manier gebruikt. Daarom zal je naast dat je met mij traint ook zelf aan de slag gaan met oefeningen die bijdragen aan jouw proces.

UITDAGING

Natuurlijk zal je tijdens de training ook uitgedaagd worden je grenzen te verleggen. Dit zodat je lichaam zich aanpast aan nieuwe prikkels en je steeds meer nieuwe hoogtes bereikt.

Dit wordt wel gedaan onder het principe F.O.F. (Form Over Force). Dit houdt in dat ten alle tijde de houding en techniek leidend is. Op deze manier houden we de kans op blessures kleiner.

Ben je nog niet volledig overtuigd? Meld je dan aan voor een gratis intake en proefles, zodat je kan ervaren wat trainen bij Body Reinforcement is en je een weloverwogen keus kan maken.

bottom of page