top of page
Rodney Stoc - Body Reinforcement

OVER MIJ

PERSONAL TRAINING HOOFDDORP EN AMSTERDAM WEST

Mijn naam is Rodney en ben de oprichter van Body Reinforcement. Ik ben als personal trainer begonnen, omdat ik zelf van training en fitness houdt en anderen hiermee wil helpen. Ik hou verder ook van lekker eten, voetbal, muziek en een goed gesprek over het leven.

Ik geef training sinds 2012. Ik ben begonnen met het geven van Bootcamp trainingen en sinds 2016 geef ik ook personal- en small group training.

In de jaren dat ik ervaring heb opgedaan, heb ik mensen met verschillende doelen getraind. En zonder uitzondering was er altijd één aspect dat belangrijk is voor elke klant. De mentale gezondheid die je krijgt van fitness. Dit is misschien nog wel het belangrijkste naast je fysieke doelen. Want wat heb je aan een fit body als je je niet goed voelt?

MIJN MISSIE

Mijn missie is om mensen meer te laten bewegen en het bewegen daarbij te optimaliseren. 

Daarmee bedoel ik met de juiste techniek en op een slimme manier te trainen. Hierdoor train je ook veel effectiever en minimaliseer je de kans op blessures. 

Door eigen ervaring van jaren training, ben ik erachter gekomen dat altijd tot het gaatje trainen op den duur voor problemen zoals blessures zorgt. En dat je naast de uren in de gym ook nog extra aandacht moet geven aan je lichaam, zodat je lichaam sterk, soepel en gebalanceerd blijft. Dit geeft weer vele voordelen aan de tijd die je in de gym spendeert.

 

Ik hoop anderen hierin verder te helpen, zodat ze ook zonder mij weten wat ze moeten doen om zichzelf en hun lichaam gezond te houden. Trainen doe je immers in eerste instantie voor je gezondheid! En daar kan ik je een handje bij helpen.

Als trainer hoop ik mijn klanten naast het fysieke aspect ook mentaal te prikkelen. Verder zal ik  je de juiste tools en begeleiding geven, zodat je je doelen kan behalen en je gemotiveerd houden tijdens het proces.

 

Meld je aan en laten we samen aan de slag gaan!

Rodney

bottom of page