top of page
MOVE BETTER
PERFORM BETTER

Mijn naam is Rodney en ben de oprichter van Body Reinforcement. Ik ben als personal trainer begonnen, vanwege mijn passie voor sport en beweging.

 

In 2012 startte ik met het geven van trainingen. Ik begon eerst met het geven van bootcamp trainingen en in 2016 begon ik met het geven van personal training en small group trainingen.

 

De jaren dat ik ervaring heb opgedaan als trainer en de ervaring die ik heb opgedaan met zelf trainen hebben ervoor gezorgd dat mijn kijk op fitness veranderd is.

 

De oude kijk op fitness die bij veel mensen nog steeds aanwezig is. Is dat men denkt dat fitness enkel voor afvallen of voor spieropbouw is. Ik deed hier ook aan mee, maar ik ben erachter komen dat die benadering van fitness op de lange termijn niet optimaal is voor je lichamelijke gezondheid. Ik begon namelijk vaker te merken dat ik kleine vervelende pijntjes kreeg door het trainen en ik dacht dit is niet hoe het zou moeten zijn. 

 

Hierdoor ben ik op onderzoek uitgegaan om erachter te komen hoe ik ervoor kan zorgen dat ik mijn lichaam sterk, maar ook pijnvrij krijg. 

 

Door middel van zelfstudie, zelf uitproberen en zien in de praktijk wat werkt heb ik een uniek systeem gecreëerd waarmee ik mijn klanten kan helpen naar een sterk en pijnvrij lichaam, zodat ze weer alles kunnen doen waar ze van houden. 

 

Mijn missie is mensen te begeleiden naar een sterk en pijnvrij lichaam door middel van training met een systematische aanpak en een werkwijze die afwijkt van de traditionele manier van fitness. Daarmee help ik de lichamelijke gezondheid en de levenskwaliteit van mijn klanten te verbeteren.

  

Als trainer hoop ik mijn klanten naast het fysieke aspect ook mentaal te prikkelen. Verder zal ik  je de juiste tools en begeleiding geven, zodat je je doelen kan behalen en je gemotiveerd houden tijdens het proces.

 

Meld je aan en laten we samen aan de slag gaan!

Rodney

OVER MIJ

Personal Trainer Hoofddorp en Almere
bottom of page