top of page
Voetbal training

Wilt u ook uw kind helpen beter te worden  in zijn/haar sport, maar weet u niet hoe?

Soms is constant focussen op de sport zelf niet de oplossing.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen die eenzijdig sporten minder kans maken op een profcarrière. Eenzijdige beweging zorgt ervoor dat het lichaam niet volledig wordt gebruikt en motorische vaardigheden minder ontwikkeld zijn. Dit maakt de kans op latere blessures groter.

Daar tegenover is er bewezen dat kinderen die verschillende sporten doen, meer kans maken op een carrière in de sport. Maar hoe komt dat? Het blijkt dus dat deze kinderen meer motorische vaardigheden ontwikkelen, omdat zij door de verschillende sporten over alle vlakken bewegen (sagitaal, frontaal, transversaal). En ze hebben daardoor de mogelijkheid om verschillende spiergroepen te gebruiken en te versterken, wat hun risico op blessures verkleint.

 

Studies hebben aangetoond dat het beoefenen van meerdere sporten ook de snelheid en behendigheid van kinderen verbetert. Bij Speed Academy doe je niet allemaal verschillende sporten, maar bewegen de kids in alle richtingen en leren ze hun spieren optimaal te gebruiken en dit verbetert hun snelheid, kracht en behendigheid.

Mijn naam is Rodney en ben sinds 2012 actief als trainer. Ik heb me in de afgelopen jaren als personal trainer gespecialiseerd in het correct bewegen voor sporters, zodat ze sneller en explosiever worden, maar vooral ook de kans op grote blessures te verkleinen. Het is van belang dat de juiste spieren en gewrichten op specifieke manier worden getraind of gemobiliseerd, zodat uw kind daar profijt van heeft. Nu en in de toekomst.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen in Nederland te helpen beter te bewegen, zodat ze sneller en sterker worden, maar vooral zich zelfverzekerder voelen in en met hun lichaam.

Aanmelden  Proef Training

Geslacht
Waar gaat de interesse naar uit?

Bedankt voor uw aanmelding. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page