top of page
Anker 4

Heb je regelmatig last van je rug, pijn in de knie of iets anders? Dan kan het zijn dat dat door een te kort aan beweging komt of door beweging op een verkeerde manier.

Het is voor ieder persoon van essentieel belang een sterk en gebalanceerd lichaam te hebben. Dit helpt je door de dagelijkse bezigheden en vooral als je zelfstandig wilt kunnen blijven op je oude dag, of je (klein)kind wilt oppakken zonder fysieke klachten te ervaren. Er zijn tal van voorbeelden waar een sterk lichaam veel voordelen heeft.

 

Bij Body Reinforcement trainen we op blessurepreventie en kunnen wij je helpen een sterk lichaam te creëren, door gericht de juiste spieren te trainen. We gaan aan de hand van een aantal fysieke tests ervoor zorgen dat we de balans qua spieren in je lichaam kunnen herstellen of aanpassen.

 

Als je niet voor een one size fits all programma wilt gaan ben je bij Body Reinforcement op de goede plek voor personal training in Hoofddorp en Amsterdam west. Wij kijken echt naar het individu en wat nodig is om jouw te helpen. 

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende intake en proefles, zodat je kan ervaren hoe we te werk gaan. 

BLESSUREPREVENTIE HOOFDDORP EN AMSTERDAM WEST
bottom of page